Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Dorthe Zielke og Søren Johansen, Trompet og Orgel Duo i Grenaa Kirke

Dato
Fredag d. 10. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
Grenaa Kirke, Torvet 1, 8500 Grenå

Stemningsfuld koncert i Grenaa Kirke 

Fredag 10. september 2021 kl. 19:00


POPULÆR KLASSISK MUSIK FOR TROMPET OG ORGEL

Dorthe Zielke, trompet & Søren Johannsen, orgel

Musik af Haydn, Hummel, Dvorák, Piazzolla og Fabricius-Bjerre

Grenaa Kirke indbyder 10. september til koncert med trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen. De to musikere har spillet sammen i over 20 år, er kendte for deres medvirken ved DR’s radio- og TV-gudstjenester og har udgivet seks cd’er sammen. Deres trompet/orgelmusik høres ofte på P2.

Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet med i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Big Bandet, landsdelsorkestrene, Radiosymfoniorkestret i Berlin og det turnerende Mahler Chamber Orchestra. Hun underviser Tivoli-Gardens trompetelever og på musikkonservatoriet i København.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, fortsatte med solistklassen sammesteds og havde sin debutkoncert i Helligåndskirken, København i 1995. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i Danmark og i udlandet. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker 10 gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.

Citater fra pressen:

"Man må lette hatten og nikke anerkendende" Musikeren "En super koncert" Midtsjællands avis "Smaddermusikalsk" Jyllandsposten "Repertoiret er rent guf" DR.dk "En sammenhængende og helstøbt udgivelse.” Kristeligt Dagblad ”Erfaringen siger tydeligt, at en koncert med Dorthe Zielke og Søren Johannsen trækker det største antal tilhører i rækken af sommerkoncerter. Blidhed og styrke går hånd i hånd i trompetistens udtryksmiddel. Her bliver det også bevist, hvilken udmærket akkompagnatør Søren Johannsen er. Duoen finder hinanden i et præcist, boblende nærvær, og at de har det godt med hinanden, er indlysende hørligt.Bornholms Tidende