Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

'Fortællinger i Kirken' i Enslev Kirke

Dato
Torsdag d. 9. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
Enslev Kirke, Hammelev Kirkevej 17, 8500 Grenå
Medvirkende
Jette Seidelin Christensen

Fortællinger i Grenaa Kirke, Hammelev Kirke og Enslev Kirke

Torsdag 9. september, Hammelev Kirke v. sognepræst Kenneth Sørensen
Torsdag 14. oktober, Grenaa Kirke v. sognepræst Jette Seidelin Christensen
Torsdag 11. november, Grenaa Kirke v. sognepræst Kenneth Sørensen
Torsdag 9. december, Enslev Kirke v. sognepræst Jette Seidelin Christensen

Fortællingerne ligger den en anden torsdag i måneden kl. 19.00.

Fortællinger i Kirken er et nyt initiativ i Fornæs Pastorat, hvor sognepræsterne Jette Seidelin Christensen og Kenneth Sørensen på skift vil fortæller historier i kirkens stemningsfyldte rum. Der vil selvfølgelig også være musik og sang i forbindelse med arrangementerne, hvor alle kan lade deres røst høre.

Fortællingen er afgørende for os mennesker. Når vi står tilbage og ser på perioder i vores liv, gode og svære tider, bruger vi fortællingen som middel, når vi skal videregive vores oplevelser. Ja, vi danner faktisk fortællinger oppe i vores hoveder ved at sætte episoder i system og udvælge hvad der er vigtig for os i forbindelse med vores oplevelser. I den forstand ligger fortællingen væsen dybt i alle. Voksne og børn. Derfor kan alle forstå fortællingen, derfor kan alle have glæde af fortællingen. Fortællingen ”imiterer” vores liv og i den forstand kan vi også blive klogere og lærer af fortællingen. Samtidig med at vi også føler os godt underholdt med en spændende historie.

Sognepræsterne Jette Seidelin Christensen og Kenneth Sørensen vil fortælle uden manuskript og derved forsøge at gøre fortællingerne levende og nærværende. Det giver mere frihed, både i forholdt til kontakten med deltagerne, og i forhold til indholdet, idet der gives mulighed for improvisationer. Efter fortællingen vil der også komme nogen selvstændige overvejelser fra sognepræsterne omkring hvorfor netop denne fortælling er valgt. Alle får dog mulighed for at deltage i fælles samtale til sidst, idet der efterfølgende vil være kaffe og en småkage og almindeligt socialt samvær.

Alle er velkomne til fortællinger i kirken.