Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Genforeningsgudstjeneste og arrangement i Veggerslev Kirke

Dato
Søndag d. 22. august 2021, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Sted
Veggerslev Kirke, Grenaavej 42A, 8500 Grenå
Medvirkende
Peter Danielsen

Genforeningsgudstjeneste og arrangement i Veggerslev d. 22. august kl. 14.00

Den 7. juni 2020 skulle vi have fejret 100 års dagen for genforeningen. Det kunne desværre ikke lade sig gøre, så vi forsøger igen den 22. august

Vi har valgt at henlægge arrangementet til Veggerslev, bl.a. fordi der står en genforeningssten i Veggerslev.

Der er dog to andre genforeningssten i vores sogne – en i Dalstrup og en i Voldby.

Arrangementet i Veggerslev starter ved genforeningsstenen, hvor der vil blive nedlagt en krans, hvorefter der er gudstjeneste i Veggerslev Kirke med Pastor Peter.

Efter gudstjenesten inviteres alle til sønderjysk kaffebord i Veggerslev forsamlingshus. Under kaffebordet vil Erik Johansen fra Egens kort fortælle om selve genforeningen. Erik Johansen stammer fra Sønderjylland og har stort kendskab til Sønderjyllands historie.

Menighedsrådet takker Veggerslev Seniorklub for at afholde arrangementet i forsamlingshuset, og de har lovet at bage nogle kager. Nu er det således, at til et rigtigt sønderjysk kaffebord er op til 21 forskellige slags kager, så hvis der er nogen, der vil hjælpe med en kage vil vi være taknemmelige. 

Har I mod på det, kan I kontakte formanden for aktivitetsudvalget, Vibeke Sørensen på telefon: 86 33 22 89/40 72 98 82 eller på mail: vibeke.a.s@gmail.com