Kunstgudstjeneste i Kastbjerg Kirke

Dato
Søndag d. 27. september 2020, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted
Emmelevvej 1, 8585 Glesborg

Kunstgudstjeneste i Kastbjerg Kirke 

Sognepræst Peter Danielsen


Efter gudstjenesten  vil der være fernisering af kunstudstillingen i Kastbjerg Kirke.

Udstillingen kan ses en måned frem fra 27. september 2020

Se i lokalavisen for nærmere oplysninger om udstillerne.


Kunst og Kærlighed i Kastbjerg Kirke!

Mennesker er ikke kun fornuft og krop. Vi er også Ånd. Med vore hjerter rækker vi ud efter himlen. Vi kan i troen og håbet nå hinsides denne verden til det guddommelige, og vende forandrede tilbage til verden med nyt livsmod og lidenskab. Kirken, kunsten og Kærligheden hænger sammen med troen nøje sammen. Vores salmer er fyldt med vidunderlige billeder, som kan bevæge os både til tårer og til smil.

Den 27 september er der Gudstjeneste i Kastbjerg Kirke klokken 11.00. Da skal vi høre om dengang Jesus ved et mirakel vakte den døde Lazarus til live igen. I kirken peger kunsten ud over sig selv til det rige hvor selv døden er overvundet. Mennesker skaber fordi vi i lighed med Gud kan forandre verden. Billedkunsten afslører både at vi er lysets børn, og at vi ind i mellem bevæger os bort fra lyset ind i adskillelsens mørke ensomhed.

Der afholdes efter gudstjenesten den 27. september i Kastbjerg kirke fernisering for årets kunstudstilling. Malerierne og kunstværkerne kan beskues fra den 27. september til 1. november i kirkens åbningstid fra 8-16 på hverdage og 10-16 i weekender.

Udstillere er i år er:

Ole Melin-Nielsen: Oles baggrund som kunstner er usædvanlig, idet han øser af den særlige livserfaring, man kun kan få ved som tidligere misbruger at have befundet sig på tilværelsens bund. Hans digte udtrykker smukt den særlige undren, man får, når intet i en 'normal' tilværelse længere kan tages for givet..

Henny Goldbach: Den selvlærte billedkunstner Henny Guldbach arbejder særdeles intuitivt i et abstrakt univers af former og farver, der er direkte påvirket af begivenhederne i nuet. Hun har i særdeleshed dyrket denne fremgangsmåde i sin undervisning baggrund.

Ingegerd lagerløf Spanner: Maler billeder der beskriver en verden af frihed og bevægelse- en idealisering af noget andet end hverdagen…. Poesi, drømme og surrealisme, former det udtryk hun giver videre i sine billeder.

Gunhild Møller Kaag : Gunhild udstiller 4 af sine usædvanlig smukke malerier

Carmen Rios: At male er en proces med leg og eksperiment…. Carmens billeder udtrykker ” hvad hjertet er fyldt af…” temaer i de seneste år er flygtningesituationen, klimakrisen. Og glæden ved naturen samt en fascination af det menneskelige ansigt, som afspejler sjælen .