Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST/USKUDT: Forårskoncert m. Grenaa Gospelkor i Grenaa Kirke

23
APR

Dato Torsdag d. 23. april 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Torvet 1, 8500 Grenå

AFLYST / UDSKUDT TIL BEDRE TIDER
Forårskoncert m. Grenaa Gospelkor i Grenaa Kirke 

Under ledeelse af organist og korleder Christian H. Andreassen

Det er et forårstegn, når det begynder at dufte lidt lysegrønt uden for – og alt skal klippes ned. I den anledning skyder vi foråret i gang med en festlig gospelkoncert i Grenaa Kirke!

Grenaa Gospelkor inviterer til et brag af en koncert med et blandet repertoire, og mon ikke der sniger sig en fællessang eller to ind?

Grib fat om din nærmeste og tag dem med til gratis koncert! Grenaa Gospelkor vil gøre deres for, at det bliver en god aften.

Grenaa Gospelkor kan i år fejre etårs fødselsdag. Gospelkoret så dagens lys marts 2019 og har lige siden haft travlt med at opbygge repertoirer, synge til gudstjenester og afholde koncerter. 

Gospelkoret er på nuværende tidspunkt oppe på 115 medlemmer og bliver fortsat ledet og dirigeret af Grenaa Sogns organist Christian H. Andreassen. Han leder koret med store glæde og entusiasme, og det smitter af på korets medlemmer, der hver torsdag går glade hjem fra korprøverne.

Det har været et travlt år med mange arrangementer og der er stadig en masse koncerter og arrangementer i vente for gospelkoret i 2020.Ophavsret: