Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Orienteringsmøde i Grenaa Sognegård

Dato
Tirsdag d. 9. juni 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00

Menighedsrådsmøde / Orienteringsmøde i Grenaa Sognegård

Grenaa Menighedsråd indkalder alle medlemmer af folkekirken til menighedsmøde, jf. Lov om Menighedsråd, § 41, tirsdag 9. juni 2020 kl. 19.00 i Sognegården, Nørregade 1, Grenaa.

På mødet vil menighedsrådet kort berette om rådets beslutninger og aktiviteter i den forgangne menighedsrådsperiode (fra 2016 – maj 2020) samt om kommende projekter og aktiviteter. Endvidere vil rådet kort redegøre for det seneste årsregnskab samt indeværende årsbudget og fremtidige større udgifter. 

I forbindelse med menighedsmødet afholdes ORIENTERINGSMØDE, som optakt til valg til menighedsrådet. Der skal i 2020 vælges et nyt menighedsråd og på dette møde vil menighedsrådet orientere om arbejdet i et menighedsråd.

Endvidere vil vigtige datoer og regler i forbindelse med det kommende valg blive fremlagt. 

Alle med interesse i arbejdet i menighedsrådet/sognet er meget velkommen til at møde op – der er ingen på valg denne aften! Men der er plads til en masse spørgsmål om arbejdet i et menighedsråd, plads til kommentarer til nuværende og kommende opgaver, plads til gode snakke og diskussioner om folkekirken i Grenaa.

Grenaa Menighedsråd er vært ved kaffe, te og kage i løbet af aftenen.