Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Højskoleforeningen

14
APR

Dato Tirsdag d. 14. april 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Nørregade 1, 8500 Grenå

Den danske sang fra romantikken og frem

Den danske sangskat - og i særdeleshed - fællessangen, er populær i disse år: der bliver budt til fællessang mange steder og vi ser frem mod Alsangsarrangementer over hele landet i forbindelse med 75 års jubilæet for befrielsen den 4. maj 2020. Denne aften tager vi turen gennem den danske sangskat fra den mørke middelalder til PH´s skønne tekster sat i musik af Kai Normann Andersen. Undervejs bliver der lejlighed til at stifte bekendtskab med både Carl Nielsen, Lange-Müller, Weyse, Bent Fabricius-Bjerre og mange flere. Der vil også blive rig lejlighed til at synge med på mange af de gode sange og der bliver knyttet en lille kommentar. 

v. Kamma Bidstrup og pianist Maren Marie Tange.  Kamma Bidstrup er uddannet mezzosopran fra det jyske musikkonservatorium. Sidenhen blev Kor- og kirkemusikken springbræt ind på Det Jyske Musikkonservatorium. Har tillige været knyttet til den jyske opera. Er nu ansat som sanglærer på Løgumkloster Kirkemusikskole og som kirkesanger i Skejby og Lisbjerg kirke og har tillige omfattende koncertvirksomhed.

Indgang fra Mogensgade - overfor Rådhuset 


Højskoleforeningen Kirkeligt Samfund

September-december 2019

Den anden tirsdag i måneden kl. 19.30

Grenaa Sognegård, Nørregade 1, 8500 Grenaa

Pris for 4 møder kr. 100,-

Tilmelding på tlf. 86 32 29 95 

N.B: Hvis man ikke allerede er tilmeldt er ny og hurtig tilmelding nødvendig!

 

Undgå kø: Tidligere medlemmer kan betale kontingent ved at overføre kr. 100,- til Djurslands Bank reg.nr. 7320 Kontonr. 1198998 – Husk medlemsnummer ved betaling. 


Vi indbyder alle til at deltage i vore højskolemøder.


Ophavsret: