Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskoleforeningen

11
FEB

Dato Tirsdag d. 11. februar 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Nørregade 1, 8500 Grenå

Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder

Nogle skaber glæde, hvor de går - andre når de går. De sidste har behov for, at en glædesspreder kigger forbi. Kom til et muntert og livgivende foredrag - et mentalt kurbad. Foredragsholderen har samlet på historier om glædesspredere. Og har ovenikøbet skrevet en bog om dem, som har samme titel som foredraget. Livet er en gave, og en gave pakker man ud.  Man skal tage imod de danse, man bliver budt op til. Foredraget rummer den livsoptimisme, vi ikke kan leve foruden med bud på, hvor man finder det gode liv - i hverdagen, i digtene, i sangene, i fællesskabet med andre. Det er et muntert og livgivende foredrag - et mentalt kurbad.

 

v. Erik Lindsø, foredragsholder og forfatter.   Uddannet lærer fra Nr. Nissum Seminarium, og har studeret historie på Københavns Universitet og religionsvidenskab på Århus Universitet.

Har været lærer på Haslev Højskole, Danebod Højskole og forstander på Rønshoved Højskole. Sidder i styrelsen i Grundvigs Forum. Har sideløbende arbejdet som kulturjournalist i DR. 

Indgang fra Mogensgade - overfor Rådhuset 


Højskoleforeningen Kirkeligt Samfund

Den anden tirsdag i måneden kl. 19.30

Grenaa Sognegård, Nørregade 1, 8500 Grenaa

Pris for 4 møder kr. 100,-

Tilmelding på tlf. 86 32 29 95 

N.B: Hvis man ikke allerede er tilmeldt er ny og hurtig tilmelding nødvendig!

 

Undgå kø: Tidligere medlemmer kan betale kontingent ved at overføre kr. 100,- til Djurslands Bank reg.nr. 7320 Kontonr. 1198998 – Husk medlemsnummer ved betaling. 


Vi indbyder alle til at deltage i vore højskolemøder.


Ophavsret: