AFLYST: Julekoncert med Herning Kirkes Drengekor i Grenaa Kirke

Dato
Torsdag d. 10. december 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted
Torvet 1, 8500 Grenå

AFLYST!

Rykket til Pavillonen i Grenaa - kontakt Grenaa Kunst og Musikforening for nærmere info!

Billetsalget foregår også via Pavillonens hjemmeside.


Julekoncert i Grenaa Kirke med Herning Kirkes Drengekor 

Herning Kirkes Drengekor er stiftet i 1949 og er et af landets ældste drenge- og mandskor. Koret er inspireret af den klassiske engelske klang og kortradition, men arbejder med et bredt repertoire. 

 Koret består af 50 drenge og mænd, som næsten alle har sunget i koret siden de i 3. klasse blev optaget i korets forskole. For mange af de unge sangere er årene i drengekoret begyndelsen på et professionelt musikerliv. 

Herning Kirkes Drengekor giver årligt omkring 25 koncerter i ind- og udland, og har blandt andet sunget i alle landets domkirker. Korets dirigent, Mads Bille, er uddannet organist og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har dirigeret et utal af koncerter i Danmark og det meste af Europa og i USA og Australien. Men primært er han dirigent for Herning Kirkes Drengekor. 

Korets akkompagnatør, Kristian Marius Andersen, kom til Danmark fra England i 2005. Han er uddannet fra Royal Nothern College of Music i Manchester og er videreuddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.