Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert m. Ann-Mette Elten i Grenaa Kirke

30
JAN

Dato Torsdag d. 30. januar 2020, Kl. 19:15 til kl. 22:00

Torsdag den 30. januar 2020 kl. 19.15 i Grenaa Kirke

Dørene åbnes kl 18.15

Ann-Mette Elten gæster Grenaa! Lions Grenaa Olivia har igen gjort et scoop.
Glæd dig til en dejlig aften i Grenaa kirke.

En kirkekoncert med Ann-Mette Elten er en oplevelse, du ikke lige glemmer. Danske salmer i nye personlige udgaver, og de helt store sange fra det klassiske repertoire. Ann-Mettes smukke fortolkninger af danske salmer akkompagneret af dygtig musiker Niels Kirkegaard, har allerede høstet store roser, og hendes hits som forsanger i gruppen ”På Slaget 12” har for længst opnået evergreen-status. Alle, der indtil nu, har oplevet Ann-Mette synge de helt store klassiske sange, er blevet både overrumplede og overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, har ingen kunnet forudse. Og Ann-Mette har da også hidtil gået stille med disse evner… indtil nu! - Så læn dig tilbage og nyd Ann-Mette synge store klassiske arier som ”O Mio Babbino Caro” og ”Pie Jesu” med en teknik og følelsesfuld indlevelse, der minder om de helt store internationale stjerner! Glæd dig til en dejlig aften i Grenaa kirke med glæde, nærvær, og klang af højeste klasse.

Billetter kan købes hos:

  • Butik Nostalgi, Torvet 13
  • Frisør Shape, Storegade 11
  • Turistkontoret, Torvet 1
  • Grenaa Apotek, Kannikegade 12
  • Malerfirmaet Tipsmark, Bredstrupvej 13

Alt overskud fra billetsalget går ubeskåret til Lions Grenaa Olivias humanitære arbejde. Læs mere om hvad Lions Grenaa Olivia tidligere har støttet på www.lions.olivia.dk 

Giv en gave til én, du har kær og spred glæde to gange, første gang når du giver gaven, og igen når I skal til koncert med Ann-Mette Elten.  

Følg os på Facebook.com/lionsgrenaaolivia                        

Arrangør: Lions Grenaa Olivia                      

Giver du 100,- til Lions, går alle kr. 100,- ubeskåret til udvalgte humanitære formål, lokalt som internationalt.

Pris pr billet: 195,-

 

Ophavsret: