Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

'Bliv klogere på kristendom og kirkegang' i Gjerrild

Dato
Torsdag d. 3. november 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Konfirmandstuen, Gjerrild, Kirkepolden 1, 8500 Grenå
Medvirkende
Jens Førgaard & Christina Philipstatt Schwencke

Arrangement med præsterne Jens Førgaard og Christina Philipstatt 

Synes du, det der sker og siges i kirkerne er det rene volapyk, nonsens eller hokuspokus? - eller vil du bare blive lidt klogere på kristendom og kirkegang, så se med her! 

I min skoletid var jeg målmand på klassens fodboldhold. Mine kammerater mente, at nede bag i nettet gjorde Jens mindst skade.
Skulle uheldet være ude og tæt på faretruende, så skete der i de fleste tilfælde et under, at jeg fik fanget bolden! Men ved at ligge dernede i grønsværen og kigge op på skyerne, lærte jeg altså ikke noget som helst af om fodbold. 

Resultatet er, at jeg i mine 77 år endnu ikke forstår hvornår og hvorfor, der er offside, og jeg har kun mig selv og min dovenskab, at takke for min uvidenhed. 

Indrømmet.. jeg ved ikke alt om kristendom og kirke – langtfra, men måske vi sammen kunne takle os ind på ”reglerne”, hvorfor det er som det er i Guds hus? 

Christina Philipstatt er med på ideen og vil hjælpe. Menighedsrådet støtter op fuldt ud også med en kande kaffe og småkager. Vi mødes i konfirmandstuen i Gjerrild Præstegaard, torsdag 3. november kl. 19 - 21.00.
Det er gratis at deltage.
Kom som du vil og hvornår du vil, så vi sammen kan snakke os ind til en større glæde og fortrolighed med vores kristne kultur. 

Første gang vil jeg komme med et oplæg om altergang, nadver. Hvorfor knæler man? Går man til alters, fordi man har syndet? Og hvad med de svære gamle og snørklede ord osv? 

Har dette tilbud din interesse, har du forslag til emner, salmer, tro og gudstjenestens gang, det evige liv, eller hvordan det hele hænger sammen, så giv mig gerne et praj på mail: foergaard@nrdn.dk eller sms 3081 1623. 

Forhåbentlig på gensyn!

Jens Førgaard