Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Udfyldningsvalg/Valgforsamling i Grenaa Sogn

Dato
Tirsdag d. 20. september 2022, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted
Grenaa Sognegård, Nørregade 1, 8500 Grenå

Grenaa Menighedsråd afholder UDFYLDSNINGSVALG/VALGFORSAMLING, tirsdag 20. september 2020 kl. 19.00 i Sognegården, Nørregade 1, Grenaa.

Dørene åbnes fra kl. 17.30 for kontrol af valgbarhed og stemmeret. 

Valgforsamlingen er offentligt tilgængelig, hvilket betyder, at alle interesserede har mulighed for at overvære valgforsamlingen. Det er dog kun medlemmer af folkekirken med valgret i det pågældende sogn, der har tale- og stemmeret på valgforsamlingen.

Inden valgforsamlingen begynder, skal valgbestyrelsen sørge for, at de mødedeltagere, der har valgret på valgforsamlingen, markeres i den elektroniske valgliste eller afkrydses på en udskrevet valgliste. Husk at medbringe dokumentation i form af sundhedskort, pas eller kørekort til brug for evt. fastlæggelse af din identitet. Efter registrering modtager alle stemmeberettigede en stemmeseddel.

Valgforsamlingen afvikles efter en fast dagsorden, hvor der bl.a. er præsentation af Grenaa Menighedsråd og de opgaver, som menighedsrådet står for i det daglige arbejde i sognet.

Efter en kort præsentation skal der opstilles kandidater til menighedsrådet. Kandidaterne får lov til kort at præsentere sig selv, hvorefter der er åbent for spørgsmål og debat. Selve afstemningen finder sted umiddelbart herefter. Afstemningen er skriftlig og hemmelig og foregår på de udleverede stemmesedler. Efter valg af de (forhåbentligt) 5 medlemmer, der skal sidde i Grenaa Menighedsråd, er der valg til en stedfortræderliste. Denne liste tages i brug ved frafald i løbet de 4 år, som en periode varer.

I løbet af aftenen er menighedsrådet vært ved en forfriskning.

Alle er velkommen til at kigge forbi – stemmeret har alle medlemmer af folkekirken over 18 år, som er bosiddende i Grenaa Sogn.

Det er denne aften, hvor DIT sogns fremtid sættes på valg – så

KOM OG STIL OP / KOM OG STEM!